onsdag 13. oktober 2010

KBS en siste gang

Takk for alt, KBS Kjøpesenter!

RedakTom I dag kl. 11:30 i Videoer
 
9. oktober ble KBS Kjøpesenter rett utenfor Trondheim sentrum lagt ned. Det var en trist dag for de ansatte. Men et lyspunkt i mørket for oss andre, er avskjedsvideoen de har laget.


Det er sjeldent man kommer over videoer som klarer å formidle livets høyeste topper og dypeste daler på en og samme gang. Det har KBS Kjøpesenter klart med sin fantastiske avskjedsvideo.


 Til tonene av den gamle nødhjelpslageren  "Sammen for Livet" har de ansatte ved KBS Kjøpesenter klart å riste av seg alle negative tanker forbundet med stengningen av senteret, og heller fokusert på samholdet, positiviteten og det faktum at KBS Kjøpesenter, som Fugl Fønix, vil gjenoppstå i 2012.


Dette er noe vi liker, og vi er ikke de eneste. Videoen deres, som ble lagt ut forleden dag har allerede nesten 40 000 visninger (dersom man teller begge versjonene som ligger ute). Vi kan ikke annet enn å la oss fenge av entusiasmen og ståpåviljen, og ønsker alle lykke til videre på ferden.

Dette stod på pondus.no!! =) LOL.

Mannen som kaster seg bakover i ballrommet er Mister KBS himself, Bjørn Dahn. Håper og tror at han også er tilbake om to år =)