mandag 13. februar 2012

Bat Crap Crazy

I går kveld lå jeg i senga uten å få sove. Som vanlig. Skrudde på NRK3, og der var det en dokumentarserie om single jenter som prøvde å finne kjærligheten på forskjellige måter. Jeg ble liggende å se på dette, for det går an når en er forelska. den første jenta vi ble kjent med var en golddigger, og hun la ikke skjul på det heller. For henne var det uaktuelt å bli forelska i en mann uten penger.

Jenta jeg reagerte mest på, kanskje fordi hun var den som var nærmest meg i alder (selv om hun var 34 da), hadde gått hele livet og tenkt at drømmemannen kom til å dukke opp, og ikke gjort noe aktivt for å finne ham. Så da hun fylte 30 hadde alt rast sammen da hun innså at drømmemannen ikke var der, og hun var alene. Så hun hadde startet å lese disse "self help"-bøkene som det finnes så mange av der ute.

Nå, i en alder av 34, hadde hun startet med et regime, som hun så fint kalte det, der hun skulle få tak i fem menns telefonnummer i uka, hver uke, i et halvt år. Hun hadde til og med lagd videodagbok før og etter hver date, så hun skulle huske hvordan det var.

Siste gangen vi møtte henne, var valentines day, som jo er i morra. Hun hadde lagt en plan. Hun hadde skrevet et brev til en mann hun hadde fått tlf-nr til, der hun fortalte hva hun hadde gjort det siste halvåret, hvor mange hun hadde datet, og at han var den beste hun hadde møtt, så han "vant". Til slutt inviterte hun denne mannen hjem til seg, der hun hadde gått totalt overboard med hjerteballonger, hjertekaker osv, hun hadde til og med laget en sånn premie-rosett som jeg kjenner fra hesteutstillinger fra barndommen. Dette var forøvrig en mann hun hadde hatt EN date med, for tre måneder siden. Og han var 42 år, og litt sånn italiensk-looking, men ikkje på en bra måte. Sleip fyr med litt pondus og sånn.

Det gikk jo som det måtte gå, han sa at han var glad i å "treffe folk" (well put), men hadde ikke sett for seg noe langvarig forhold til noen, og heller ikke til denne dama. Hun ble skikkelig sur og sa at det ikke var svaret hun var ute etter og sånn, og kasta han ut.

B-A-T C-R-A-P C-R-A-Z-Y


Happy Valentine's, alle sammen!