tirsdag 20. oktober 2009

Kjøkken,del 2

I går (mandag) da jeg kom hjem fra jobb og kjøkkenet skulle være ferdig, stod det en ny lapp på kjøkkenet, der det sto at det skulle bli ferdig til klokka 16.00 i dag. Og da klokka var 16.00 i dag, slapp arbeiderene det de hadde i hendene og gikk. Det er i alle fall sånn det ser ut. Ikke snakk om å rydde opp etter seg nei, ikke engang sine egne verktøy og andre ting som ikke var her før de begynte. Alt dette står nå og blokkerer rømningsveien vår, noe som vi hadde fått bot for, men andre regler gjelder selvsagt for "voksne" folk, som huseiere.

På kjøleskapet jeg deler med Even sto det en lapp. "Dere må flytte kjøleskapene tilbake til kjøkkene selv. Det minste MÅ stå nærmest døra!"

På tavla på kjøkkenet hadde vår kjære husbestyrerske hengt opp noen ordensregler, som vi også har fått på e-post. I går hadde hun hengt opp en utskrift fra mattilsynet om kjøkkenhygiene som jeg kasta, det får da for pokker være grenser for mikro-styring! Vi vet da vel at vi skal vaske oss før vi lager mat og passe på å koke/steke kjøttet godt nok osv.

På innsida av ene kjøkkenskapet har hun hengt opp ei "vaskeliste" der vi skal skrive på navnet vårt og når vi skal vaske klær, så det ikke blir krangling. Problemet er bare at en kan bruke forskjellige program på vaskemaskina, som bruker forskjellig tid, så det er umulig å vite når maskina blir ledig, og da skal en liksom bare gå og vente på at den som har navnet sitt på lista skal komme og vaske klærne sine? NEI NEI NEI. Dette med vaskemaskina har aldri vært noe problem, og kommer ikke til å bli det nå heller.

Kontroll-freak!

Er syk også, blir vel sånn når en går uten skikkelig mat i ei uke. Har skikkelig vondt i halsen, slapp og hoster, og er selvsagt redd for at det er svineinfluensa, nå som alle plutselig kan dø av det. Jeg vil hjem til mamma.. =(