mandag 21. september 2009

RBK

Var på kamp i går, sammen med Camilla og kjæresten hennes, pluss en kompis. De hadde fått gratisbilletter på adidas-tribunen, og vi hadde god oversikt i en heller kjedelig kamp. Da det kom opp på storskjermen at Tromsø hadde tatt ledelsen over Molde på hjemmebane, sto jubelen i taket(himmelen), og det tok kun ett minutt før Mikael Lustig satte inn 1-0 til RBK. Det var stillinga til pause, uten at noen av lagene imponerte. I begynnelsen av 2.omgang sa jeg til Camilla at jeg håpte dette ikke ble en 1-0 kamp.

Det ble det ikke.

Etter pause rant målene inn, og det endte til slutt med 4-0, Rosenborg har kun sluppet inn 17 mål i årets tippeliga, og vi har toppscoreren ved Rade Prica.

På onsdag spiller Rosenborg hengekamp mot nettopp Tromsø, og sikrer seriegullet ved seier.